Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ!!!

Το σχόλιό μας: Τελικά, καθώς φαίνεται, μερικοί Επί-σκοποι έχουν ξεχάσει ποιός είναι ο ρόλος τους και χρειάζονται άλλους να τους... κατηχήσουν και επισκοπεύσουν αφού οι ίδιοι δεν είναι ικανοί!!! 

 

 

Άλλη μια θλιβερή διαπίστωση: Δυστυχώς οι περισσότεροι Μητροπολίτες ταυτίζονται, φανερά πλέον, με τον αιρεσιάρχη Πατριάρχη! 

 

 Τα βάζει με όσους καταγγέλλουν την αίρεση, αντὶ να τα βάλει με τούς αιρετικούς!

Φθιώτιδος Νικόλαος: « Να σταματήσουν μερικοί να επικρίνουν τον Πατριάρχη μας και την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο της Κρήτης…»

Την Κυριακή μετά τα Φώτα 8 Ιανουαρίου ε.ε., ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Νικόλαος ιερούργησε και ωμίλησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας, στον οποίο προσήλθαν αρκετοί πιστοί, παρά το δριμύ ψύχος εξαιτίας του παγετού και του χιονιά που πλήττει αυτές τις ημέρες και την Φθιώτιδα.
            Στο κήρυγμά του ο αναφερόμενος στην Ενότητα της Πίστεως μεταξύ άλλων ανέφερε:


            « Να σταματήσουν μερικοί να επικρίνουν τον Πατριάρχη μας και την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο της Κρήτης, γιατί προσφέρουν αρνητικές υπηρεσίες στην Εκκλησία και διασπούν την Ενότητα.
            Οι Προκαθήμενοι της Μεγάλης Συνόδου της Κρήτης έδωσαν στον κόσμο την εικόνα της Ενότητος και ενίσχυσαν την παρουσία της Ορθοδοξίας στον σύγχρονο κόσμο. Να προσευχόμεθα και όχι να κηρύττουμε κηρύγματα διασπάσεως του Αγίου Σώματος του Χριστού.
            Ιδιαιτέρα προσοχή χρειάζεται για εμάς τους Επισκόπους που ήμαστε θεματοφύλακες την Ενότητος, μη τυχόν άθελά μας συντελούμε στη δημιουργία διασπαστικών ομάδων μέσα στους κύκλους των θρησκευομένων ανθρώπων».

Πηγή 
 

1 σχόλιο:

  1. ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ "ΘΡΟΝΟ" ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΑΡΚΕΤΑ! ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΗΧΗΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΠΕΡΙ ΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΑΡΜΟΖΟΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή