Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ. Διωγμών συνέχεια...


Ηλείας.jpg
ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ. 
 
Ο Μητροπολίτης Πύργου Ηλείας Γερμανός χωρίς καμία προειδοποίηση με αστυνομική δύναμη και χωρίς καμία Δικαστική Απόφαση και Εισαγγελική Διαταγή, πετάει έξω στην κυριολεξία, την Γερόντισσα Μελάνη και την Μοναχή Σεραφείμα από το Μοναστήρι.
Ο Γέρων Σάββας ο Λαυριώτης κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την Γερόντισσα Μελάνη η οποία κατοικοεδρεύει στο Μοναστήριον της Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος στην Περιοχή Βουλιαγμένης, Πύργου Ηλίας γνωστοποιεί:
Ο Μητροπολίτης Πύργου Ηλίας, Γερμανός χωρίς καμία προειδοποίηση, με αστυνομική δύναμη και χωρίς καμία Δικαστική Απόφαση και Εισαγγελική Διαταγή, πετάει έξω στην κυριολεξία, την Γερόντισσα Μελάνη και την Μοναχή Σεραφείμα από το Μοναστήρι.
 
Ο Λόγος;
 
Διότι έχουν κάνει διακοπή μνημοσύνου του ονόματος του Επισκόπου, εις στις Θείες Λειτουργίες και στις Ιερές Ακολουθίες λόγο ότι, αυτός ο Επίσκοπος, αποδέχεται την Αιρετική Σύνοδο του Κολυμβαρίου, ως Ορθόδοξη.
Ήδη έχει γίνει καταγγελία στην αστυνομία ότι αυτό που γίνεται είναι παράνομο.
Σε τηλεφωνική μου επικοινωνία με τον Επίσκοπο, του ζήτησα να σταματήσει την δίωξη των μοναζουσών και να γίνουνε οι νόμιμες διαδικασίες για Εκκλησιαστικό Δικαστήριο και είναι απαράδεκτο και απάνθρωπο αυτό που κάνει.
Η συμπεριφορά του Επισκόπου είναι απαράδεκτη με τον τρόπο που μου μίλησε και εντός ολίγου θα δημοσιευθεί το τι ειπώθηκε.
Αυτά προς γνώση του Χριστεπώνυμου Πληρώματος.
 
Εκ μέρους του Γέρoντος Σάββα του Λαυριώτη και της Σύναξης Ορθοδόξων Κρητών.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου