Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

ΠΟΙΟΝ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΙ; του ιατρού κ. Λυκ. Νάνη




΄Τον "αφωνότερο ιχθύος και απραγότερο βατράχου", τον κρίμασιν οις οίδε Κύριος διαποιμαίνοντα το λαό της αρχιεπισκοπής Αθηνών και πρόεδρο των διοικητικων σωμάτων της Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Ελλάδος, τίμησε με το Χρυσό Σταυρό του αποστόλου Παύλου, τουτέστιν με την ανώτατη προβλεπόμενη διάκριση,η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας στη σημερινή της έκτακτη συνεδρία.

Βλέπετε, αφού πρώτα ασχολήθηκαν επισταμένως με όλα τα ζέοντα και ακανθώδη και τσουρουφλίζοντα τις ορθόδοξες χριστιανικές συνειδήσεις ζητήματα οι άγιοι συνοδικοί και αφού τα αντιμετώπισαν επιτυχώς αποφάσισαν να τιμήσουν τον...ρηξικέλευθο και πρωτοπόρο και δυναμικό εκκλησιαστικό αρχηγέτη...

Αυτόν που στο Κολυμπάρι παρέμεινε σταθερός στην απόφαση της Ιεραρχίας του Μαίου του 2016 αναφορικά με την εκκλησιαστική υπόσταση των αιρετικών "χριστιανών".

Αυτόν που αποκατέστησε τη δεινώς τρωθείσα  κανονική τάξη στη Εκκλησία της Ελλάδος στο πρόσωπο του Αττικής Νικοδήμου θέτοντας τέρμα σε μια κραυγαλέα αδικία.

Αυτόν που πρόταξε δυναμικά το ανάστημά του στην ολέθρια και καταλυτική των θρησκευτικών και εθνικών ιδανικών νομοθετική επιδρομή των άθεων, αντίχριστων και εθνομηδενιστών κυβερνώντων.

Αυτόν που χάλασε τον κόσμο για την αποορθοδοξοποίηση του πολύπαθου μαθήματος των Θρησκευτικών.

Αυτόν που κατέβασε το λαό του Θεού στο "άγιο πεζοδρόμιο" όταν παρήλαυναν αναιδώς και αδεώς οι σοδομίτες και όταν υβριζόταν χυδαία το Θεανδρικό πρόσωπο του Χριστού μας στο θέατρο "Αποχωρητήριο" (συγγνώμη "Χυτήριο").

Αυτόν που αρνήθηκε να εισέρχονται στους ιερούς ναούς οι θεομπαίκτες πολιτικοί εξουσιαστές που εγκλημάτισαν σε βάρος του Έθνους και της κοινωνίας με τα αισχρά και διαστροφικά τους νομοθετήματα και που τους απέκοψε από την εκκλησιαστική κοινωνία.

Αυτόν που πρωτοστάτησε στη συνοδική καταδίκη του "γιανναρικού" και "φαρικού' νεονικολαιτισμού.

Αυτόν που κατέστησε αντικείμενο συνοδικής ενασχόλησης και αποδοκιμασίας τη "θεολογική" σφηκοφωλιά του Βόλου.

Αυτός που αρνήθηκε σθεναρά να αλωνίζουν στην αρχιεπισκοπή οι διάφοροι "θερμοί και αδαμάντινοι" "ψυχοθεολόγοι".

Αυτόν που πέταξε έξω από τον εκκλησιαστικό ραδιοσταθμό τους "καιρίτες" και τους "συναξιακούς" που τον λυμαίνονταν.

Αυτόν που άλλαξε τον τρόπο εκλογής των μητροπολιτών όπως ευαγγελιζόταν επί των ημερών του προκατόχου του.

Αυτόν που καθόλου δεν αναμείχθηκε άκομψα και προιδεάζοντας τους εκλέκτορες μητροπολίτες στην εκλογή του μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων.

Αυτόν που πρωτοστάτησε στα τελευταία εθνεγερτικά συλλαλητήρια.

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΙ Ή ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΕ ΤΑ ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΑ;

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΙ;

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΙ!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου