Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


ΦΩΤΟ: www.presidency.gr
του ιατρού κ. Λυκούργου Νάνη
 
Ο διά τας πολλάς και φρικτάς μας αμαρτίας κατέχων τον προεδρικό θώκο, διά της θέσεως της υπογραφής του κάτωθεν τρισ-αισχίστων νομοθετημάτων, προαγόντων τον ηθικό εκτραχηλισμό και τη σοδομοποίηση της νεοελληνικής κοινωνίας και τη διάλυση της οικογένειας, κατέστη ένοχος υψίστης πνευματικής προδοσίας των ιδανικών του Έθνους. Και οι ανάξιοι ποιμένες μας σήμερα, ανήμερα την Κυριακή της Ορθοδοξίας, στον καθεδρικό ναό Αθηνών, εν πληθούση Εκκλησία, τον ...επιβράβευσαν προκαλώντας αφόρητα το θρησκευόμενο ελληνικό λαό! Τον τίμησαν με την από του αρχιστρατήγου της ήττας Ιερωνύμου του Β' επίδοση των διασήμων και του διπλώματος της Ανωτάτης Τιμητικής Διακρίσεως του Μεγαλόσταυρου του Αποστόλου Παύλου της Εκκλησίας της Ελλάδος!

Τι παραγγέλει και τι εντέλλεται, εν προκειμένω, Μακαριώτατε και Σεβασμιώτατοι ο απόστολος Παύλος; "Τους αμαρτάνοντας ενώπιον πάντων έλεγχε, ίνα και οι λοποί φόβον έχωσι"! Όχι "τίμησον και επιβράβευσον τον μέγα ένοχον!
Kαι δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ (ΑΡΙΘΜΟΣ 1) λεβέντης επίσκοπος εκ των συμμετασχόντων στη σημερινή λειτουργία να διαχωρίσει σαφώς τη θέση του και να αποχωρήσει διαμαρτυρόμενος!
Να μιμηθεί τον Τίμιο Πρόδρομο, τον ιερό Χρυσόστομο, τον άγιο Αμβρόσιο Μεδιολάνων και να πει ένα πελώριο ΟΧΙ στη βράβευση του ανθρώπου που παρά τις κατά καιρούς μεγαλόστομες περί Ορθοδοξίας δηλώσεις, την πρόδωσε στην πράξη με τις ένοχες υπογραφές του.
 
Και το χείριστον όλων! Βρέθηκαν σήμερα στον καθεδρικό ναό των Αθηνών "χριστιανοί" που αναφώνησαν το "άξιος", άμα τω πέρατι της προδοτικής και επαισχύντου τελετής βραβεύσεως του μεγάλου ενόχου!
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΝΙΟΣΤΗ για τα διεστραμμένα αξιολογικά τους κριτήρια!
 
Δεν μας έφθανε το Κολυμπάρι, δεν μας έφθανε ο διωγμός ομολογητών κληρικών, δεν μας έφθανε η επαίσχυντη και προδοτική τους στάση με τα Θρησκευτικά και τη νομοθετική επιδρομή των αντιχρίστων κυβερνώντων, δεν μας έφθανε η απραξία τους (πλην επαινετέων εξαιρέσεων) στην περίπτωση των  πρόσφατων θεατρικών  βοθρολυμάτων, σήμερα μας κατασκανδάλισαν, αρχή της τεσσαρακοστής, με την επαίσχυντη βράβευση του Π.Παυλόπουλου. Ως πότε θα μας σκανδαλίζετε σεβασμιώτατοι; Ως πότε θα προσθέτετε πληγές στο σώμα της Εκκλησίας; Ως πότε και μεις θα σας ανεχόμαστε;
"ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΑΦΘΕΙΡΑΝ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΜΟΥ"!
Υ.Γ. Για την Ιστορία και όχι μόνο! Τα ονόματα των αρχιερέων που συμμετέσχον σήμερα στην τελετή βραβεύσεως του Π.Παυλόπουλου: αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, Σύρου Δωρόθεος, Σιατίστης Παύλος, Νέας Σμύρνης Συμεών, Δράμας Παύλος, Θήρας Επιφάνιος, Κερκύρας Νεκτάριος, Γλυφάδας Παύλος, Χαλκίδος Χρυσόστομος, Λαγκαδά Ιωάννης, Πρεβέζης Χρυσόστομος, Χίου Μάρκος και ο Επίσκοπος Μεθώνης Κλήμης. Παλαιότερα τον είχαν βραβεύσει Ο Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς και ο Πατρών.
Είναι όλοι τους ένοχοι εσχάτης προδοσίας της αποστολής τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου