Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών μήνυσε τον Βασίλη Τσιάρτα

tsiartas-minisi-708.jpg

Μήνυση κατά του Βασίλη Τσιάρτα για τις δηλώσεις στις οποίες προέβη μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου κατέθεσε το Σάββατο, μέσω της προέδρου του Μαρίνας Γαλανού, το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών.
Η μήνυση στρέφεται και κατά όσων είχαν εκτοξεύσει το τελευταίο διάστημα και πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου απειλές κατά της ζωής της κυρίας Γαλανού.
«Κατατέθηκε σήμερα (σ.σ.: Σάββατο) μήνυση με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο αλλά και άλλες διατάξεις του Ποινικού Κώδικα κατά του Βασίλη Τσιάρτα, αλλά και κατά όλων όσων είχαν απειλήσει την σωματική ακεραιότητα ή τη ζωή μου και με είχαν καθυβρίσει με χυδαίο τρόπο. Όλοι αυτοί θα απολογηθούν στην Δικαιοσύνη όπως τους αξίζει. Και βέβαια, εάν πειραχτεί έστω και τρίχα από το μαλλί μου, όλοι αυτοί θα είναι υπεύθυνοι. Ευχαριστώ θερμά τον αγαπημένο φίλο και δικηγόρο Βασίλη Σωτηρόπουλο που συνέταξε αφιλοκερδώς την μήνυση»δήλωσε η κυρία Γαλανού.
Όσον αφορά στον Βασίλη Τσιάρτα, υπενθυμίζουμε ότι αμέσως μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου στη Βουλή είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. ΥΓ.: Νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλους, να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα». Παράλληλα, σε άλλη ανάρτηση ο ποδοσφαιριστής είχε σχολιάσει ότι «ο Θεός έπλασε τον Αδάμ και την Εύα».
To είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου