Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Κατάσχεση λόγω Ε.Ν.Φ.Ι.Α. στον ξενώνα του "Θεόφιλου"!

ΘΕΟΦΙΛΟΣ - ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Μας κοινοποιήθηκε η κατάσχεση στο σπίτι που φιλοξενούμε φοιτητές, παιδιά πολυτέκνων από όλη την Ελλάδα που σπουδάζουν στην Αθήνα,
μην έχοντας δυνατότητα να πληρώνουν ενοίκια, ρεύμα, νερό και διατροφή. Ο "Θεόφιλος" εδώ και 5 χρόνια τους προσφέρει ότι χρειάζονται ώστε να προχωρούν στις σπουδές τους χωρίς να σκέφτονται πως θα καλύψουν τα έξοδα τους και μάλιστα να αριστεύουν. Η κατάσχεση λοιπόν προχωράει και δεν έχουμε την δυνατότητα να καλύψουμε το χρέος του Ε.Ν.Φ.Ι.Α. που ανέρχεται στο ποσό των 47.000 ευρώ!
Τα παιδιά που θα μείνουν φέτος;Στον δρόμο ή με τους λαθρομετανάστες;
Τι θα κάνουν οι φίλοι του "Θεόφιλου";
Το ποιο απλό και εύκολο είναι ένα τηλεφώνημα σας στο 19855 ή μήνυμα με την λέξη "Θεόφιλος" (2,48 ευρώ) ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα άμεσα ή καταθέστε ότι μπορείτε στον λογαριασμό μας της τράπεζα Alpha :
ALPHABANK : 123002101245540
IBAN : GR4701401230123002101245540
BIC: CRBAGRAA
Ένα μικρό ή μεγάλο ποσό θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε...Παρακαλούμε καταθέστε την αγάπη σας.
Εμείς δεν θα κάνουμε καμιά διαμαρτυρία, δεν θα βγούμε σε κανένα κανάλι για άδικους και παράνομους φόρους, το θέμα το αφήνουμε στον Θεό και σε εσάς. Θέλουμε να είμαστε πράγματι Θεό-φίλος...Και προσπαθούμε ακόμη να κάνουμε αυτό που μας θύμισε ο Άγιος Ισαάκ ο Σύρος σήμερα καθώς διαβάζαμε τα ασκητικά του.
Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου