Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Το παν σείεται και οι επίσκοποι, πλην ολίγων εξαιρέσεων, σιωπούν ενόχως και τρέχουν στα πανηγύρια και τα συλλείτουργα!



Πού είναι σήμερα οι Καντιώτηδες και οι Σεβαστιανοί να σηκώσουν τον κόσμο από τους καναπέδες; Να τον ηλεκτρίσουν, να τον δονήσουν και να τον πυρακτώσουν εθνικοθρησκευτικά; Πού τα συλλαλητήρια και το "άγιο πεζοδρόμιο"; Εδώ και χρόνια έχουν πάρει "εξαφανιζόλ" φαινεται!



Μόλις πριν λίγες ημέρες, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, αφυπνίσθηκε ο κοιμώμενος γίγας, ο πιστός και καταπροδομένος από τους ποιμένες του λαός, με μία μεγαλειώδη πορεία για το μάθημα των Θρησκευτικών (υπολογίζονται περί τις 7000 οι συμμετέχοντες)και ουδείς επίσκοπος ήταν παρών!

Το παν σείεται και οι επίσκοποι, πλην ολόγων εξαιρέσεων, σιωπούν ενόχως και τρέχουν στα πανηγύρια και τα συλλείτουργα! Και χαριεντίζονται με τους ενόχους πολιτικούς εξουσιαστές και επιτρέπουν στους προαγωγούς της διαφθοράς και της διαστροφής εθνοπατέρες να εισέρχονται ακωλύτως στους ναούς αντί να τους εκβάλλουν παραδειγματικώς, όπως δυστυχέστατα συνέβη προχθές στη Δοξολογία για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 1940! Θα τρίζουν τα κόκκαλα του μακαριστού προκατόχου σας Χρυσάνθου Φιλιππίδη, μακαριώτατε, για τη στάση σας απέναντι στους αντίχριστους και ανθέλληνες πολιτικούς!

Λυκούργος Νάνης,
ιατρός

Και το πιο τραγικό σε όλα αυτά:  Φανατικος ραββῖνος βάζοντας την λογικη ξεφτέλισε τους δεσποτάδες για την ἀδιαφορία τους.  Ακουστε τον από το 2:35 και μετά:
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου